Fietsen over mooie weggetjes. Foto: B. Bruggink
Fietsen over mooie weggetjes. Foto: B. Bruggink

VVV Dinxperlo Zomerfietstocht

DINXPERLO - Op zondag 18 augustus wordt na twee succesvolle fietstochten, de laatste fietstocht gehouden. Deze tocht is georganiseerd door VVV Dinxperlo.

Er zijn twee afstanden waaruit de deelnemers kunnen kiezen, één van ±41 en één van ±55 kilometer. De route gaat over kerkepaden en kleine wegen naar de Vennebulten, hier kan een Wijngaard bezocht worden. Vervolgens gaat het verder naar Harreveld. Hier kan een keuze gemaakt worden, de lange route maakt een extra lus van ±14 km over de kerkepaden rondom Harreveld en Zieuwent. In Zieuwent staat de zogenaamde "Kathedraal van het Oosten" een prachtige kerk, deze is vrij toegankelijk, de route sluit in Harreveld weer aan bij de korte route. Dan gaat het gezamenlijk verder door het Aaltense Goor via Lintelo, De Heurne weer naar Dinxperlo. In Dinxperlo kunnen de deelnemers bij het "Kulturhus" een warme hap eten.

Kosten voor deze hele dag fietsplezier is 7,50 euro per persoon inclusief versnaperingen en warme hap. Er kan gestart worden tussen 10.30 uur en 13.30 uur bij de VVV Markt 4 Dinxperlo. Ook is de fietsroute van de maand nog te koop.

Inlichtingen: VVV Dinxperlo, telefoonnummer: 0315-642050, mail: info@vvvdinxperlo.nl.

Meer berichten