Het logo van FC Dinxperlo. Foto: PR
Het logo van FC Dinxperlo. Foto: PR (Foto: )

Open dag van FC Dinxperlo

DINXPERLO - Aanstaande zaterdag, 24 augustus, vindt de eerste open dag van FC Dinxperlo plaats. De organisatie is uitgebreid met twee personen. Tom Grevers en Diede van Ree maken beiden nu deel uit van de organisatie naast Patrick Simons en Esther, Niek en Sandy Schreur.

De succesformule blijft gehandhaafd maar moet door de grootte iets aangepast worden.
In de ochtend worden de jeugdspelers getraind door de eigen trainers daarbij ondersteund door de selectiespelers van zaterdag en zondag en de speelsters van het vrouwenteam. In de middag vindt dan het wedstrijdprogramma plaats. Door de fusie worden nu meer wedstrijden gespeeld. Twaalf wedstrijden waaronder natuurlijk het toernooi met GSV Suderwick en Ajax naast de zaterdag- en zondagselectie. De vrouwen spelen om 16.00 uur tegen AD'69.
De eerste wedstrijd op het nieuwe kunstgras is voor de O19-2/3. Zij spelen ook tegen AD'69.

In de ochtend wordt het kunstgrasveld geopend voorafgaand aan de jeugdtrainingen. De opening wordt rond half 11 verricht door voorzitter Henk Rijks van FCDinxperlo. Het terras en de kantine van voormalig SVD worden gebruikt als feestterrein. Het is het eerste evenement van de nieuwe fusieclub waarbij de organisatoren hopen dat groen en blauw snel zullen mixen. Maar dat gebeurde eigenlijk altijd al na de wedstrijden, aldus de commissie. Het concept van de open dag blijft dus hetzelfde, het wordt alleen een nog groter en gezelliger evenement.

Meer berichten