De VVV Dinxperlo organiseert weer een bustocht om te gaan wandelen in partnerstad Neuenrade. Foto: PR
De VVV Dinxperlo organiseert weer een bustocht om te gaan wandelen in partnerstad Neuenrade. Foto: PR

Heerlijk wandelen in Sauerland

DINXPERLO - Zondag 22 september is er weer een wandeltocht in partnergemeente Neuenrade in het Sauerland, voor een ieder die een keer in heuvel- en bergachtig gebied wil wandelen. De tocht is uitgezet en georganiseerd door de VVV Dinxperlo.

's Ochtends om 8 uur vertrekt de bus naar Neuenrade waar men wordt ontvangen met koffie, waarna een wandeltocht van ongeveer 7 of 14 km in de mooie bosrijke en bergachtige omgeving van Neuenrade volgt. De route is in de buurt van het plaatsje Neuenrade. De wandelroute is met stijgingen en dalingen door bosrijk gebied een uitdaging voor de wandelaar. Onderweg kan men volop genieten van het uitzicht over de bergen en dalen van Neuenrade. Nieuw is, dat u ook via uw mobiele telefoon de route kunt lopen met door ons aangeleverde coördinaten. Na deze wandeling komt men weer terug in Neuenrade voor het diner bij hotel restaurant Kaisergarten. Tegen 18.30 uur zal de terugreis worden aanvaard.
De kosten van deze tocht zijn 37.50 euro per persoon; daarbij zijn inbegrepen de busreis, koffie, wandeltocht en het diner. Iedereen kan zich inschrijven. Degene die tijdens de wandeling Geocaching-punten wil opzoeken, kan de wandelroute vooraf bij de VVV Dinxperlo opvragen.

Opgave en betaling voor vrijdag 20 september bij het VVV kantoor, Raadhuisstraat 8 te Dinxperlo, e-mail: info@vvvdinxperlo.nl of tel: 0315 642050. De tocht kan alleen doorgaan bij voldoende deelname.

Meer berichten