The Beatles Revival speelt in het openlucht theater. Foto: PR
The Beatles Revival speelt in het openlucht theater. Foto: PR (Foto: )

The Beatles Revival in openluchttheater Engbergen

ENGBERGEN - Beatles-muziek klinkt op zaterdag 7 september in het openluchttheater Engbergen. Afkomstig van de The Beatles Revival uit Praag.

Deze Tsjechische band is ontzettend populair vanwege de ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Dezelfde kapsels, kostuums, compleet met Chelsea Cavern Boots en instrumenten (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox). Zelfs de chromen staanders voor de versterkers zijn gelijk aan de originele. Deze perfecte 'stage look' is compleet dankzij de net als door Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.
De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klinkt zoals we dat kennen van de liveconcerten en elpees: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.
Kaarten voor het optreden op 7 september kosten in de voorverkoop 13,50 euro en aan de kassa 17.50 euro. Kaarten en info op de website. Het concert begint om 20.30 uur

openluchttheater-engbergen.nl

Meer berichten