65 jaar zijn Günter en Gerrie Deussen getrouwd; het paar werd gefeliciteerd door burgemeester Anton Stapelkamp en zijn vrouw Cecile. Foto: Frank Vinkenvleugel
65 jaar zijn Günter en Gerrie Deussen getrouwd; het paar werd gefeliciteerd door burgemeester Anton Stapelkamp en zijn vrouw Cecile. Foto: Frank Vinkenvleugel (Foto: )

Echtpaar Deussen 65 jaar getrouwd

DINXPERLO - "Ze zijn nog steeds heel gelukkig en erg gek met elkaar". Als je dat van je ouders kunt zeggen als ze 65 jaar getrouwd zijn, dan is dat mooi. Günter en Gerrie Deussen-Aalders van het Kerkhofpad in Dinxperlo, vierden vorige week hun briljanten huwelijk.

Beide tachtigplussers zijn nog goed gezond maar hebben moeite om ouder te worden. Ze vierden hun huwelijksjubileum met hun drie kinderen (twee kinderen zijn helaas al overleden), zeven kleinkinderen en twee achterkleinkinderen, familie en kennissen. Er was een bos bloemen namens de gemeente en zelfs burgemeester Stapelkamp en zijn vrouw kwamen op bezoek.
Günter begon zijn werkzame leven als wever. Ook werkte hij jarenlang bij de Knobo. Gerrie deed meer het huishouden en verrichtte ook thuiswerk voor de Knobo. Het echtpaar woonde bijna hun hele huwelijk in Dinxperlo. Günter gaat bijna elke dag naar het Duitse bakkertje. Hij haalt daar de krant en praat dan gezellig met wat vrienden. Gerrie is wat meer thuis en verzorgt haar bloemetjes en kijkt graag televisie.

Meer berichten