Het logo van het Meedoenpact. Afbeelding PR
Het logo van het Meedoenpact. Afbeelding PR

Meedoenpact verloot vijftig supermarktcadeaukaarten

AALTEN/DINXPERLO - Op initiatief van Talentverbinder Richard Jongetjes en het Meedoenpact worden er vijftig Jumbo-cadeaukaarten van elk vijftig euro verloot.

Het Meedoenpact is een burgerinitiatief in de gemeente Aalten en heeft als doel zowel acute hulp te leveren (en te coördineren) als structurele oplossingen te bedenken. Dit doen zij in samenwerking met alle mogelijke betrokken partijen, inclusief ervaringsdeskundigen.

Voor de cadeaukaartactie kan iedereen zich aanmelden die het financieel moeilijk heeft en voor wie zo'n supermarktcadeaukaart even wat lucht geeft. Ook mogen mensen suggesties doorgeven aan wie de organisatoren zo'n cadeaukaart zouden moeten overhandigen. Opgeven - door het adres door te geven aan richard@talentverbinder.nl - is voldoende. Graag wel in de onderwerpregel 'supermarkt' vermelden.

De organisatie gaat zorgvuldig en anoniem met de gegevens om en zal niet controleren. Het Meedoenpact gaat ervan uit dat een cadeaukaart bij de juiste personen terecht komt en er geen misbruik van de actie wordt gemaakt.

Aanmelden kan tot 25 september. In de eerste twee weken van oktober zullen de supermarktkaarten op de deurmat vallen van degenen die zijn uitgeloot. Er zal geen verder contact of correspondentie plaatsvinden. Er is wel een verdeelsleutel gemaakt: in omgeving Dinxperlo worden twintig kaarten uitgedeeld en in de omgeving Aalten/Bredevoort dertig kaarten. De cadeaukaart is bij iedere Jumbo-supermarkt in Nederland te gebruiken.

Meer berichten