Mantelzorgcafé dit keer in Dinxperlo

Mantelzorgcafé dit keer in Dinxperlo

DINXPERLO - Op donderdag 24 oktober vindt het maandelijkse Mantelzorgcafé voor de gemeente Aalten plaats. Deze keer kunnen mantelzorgers elkaar ontmoeten in Restaurant ’t Welink, Aaltenseweg 73 in Dinxperlo, van 14.00 tot 15.30 uur.

Iedereen die voor een langere periode zorgt voor iemand in de omgeving is mantelzorger. Het kan gaan om de zorg voor een ouder, een partner, een kind of een andere naaste. VIT-hulp bij mantelzorg organiseert voor hen het Mantelzorgcafé.

Ontspanning en ontmoeting
De mantelzorgconsulent is de gastvrouw en ontvangt de mantelzorgers met een kopje koffie of thee. Vaak ontstaan in een ongedwongen sfeer onderling mooie gesprekken. Een half woord is vaak genoeg om elkaar te begrijpen. Deelnemers kunnen zo elkaar tot steun zijn maar ervaren het ook als ‘er even tussen uit zijn’. Vanzelfsprekend kan men zich met vragen wenden tot de mantelzorgconsulent.

Even binnenlopen
Mantelzorgers kunnen binnenlopen wanneer ze willen. Opgave hiervoor is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie/thee krijgt men aangeboden. Informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden op de website.


www.vithulpbijmantelzorg.nl

Meer berichten