De Krabbeldienst is speciaal voor kinderen tot en met zes jaar. Foto: Christian Meuleman
De Krabbeldienst is speciaal voor kinderen tot en met zes jaar. Foto: Christian Meuleman (Foto: Christian Meuleman)

Krabbeldienst in Sinderen

SINDEREN - Kinderen tot en met 6 jaar zijn op zondag 13 oktober weer welkom in de Keurhorsterkerk in Sinderen. Speciaal voor hen wordt daar een Krabbeldienst gehouden.

Het thema van deze halfjaarlijkse kerkdienst is deze keer 'KLOP KLOP, wie is daar?'. Ds. Kor Datema is de dominee en Frederiek Wester begeleidt op de piano. In de dienst kunnen kinderen luisteren, zingen, spelen en knutselen. Na afloop is er fris, koffie en thee. Ouders/grootouders/verzorgers, broertjes en zusjes mogen mee. De allerkleinsten kunnen eventueel naar oppas bij de kerk. Net als voorgaande keren belooft het weer een feestelijke viering te worden.
De Krabbeldienst is een samenwerking van ouders en werkgroep ‘Levend Water’ van de Protestantse Gemeente Varsseveld. Ook de Protestantse Gemeente Halle is deze keer betrokken bij de organisatie. De organiserende groep wil kinderen de gelegenheid geven op eigen niveau, speels en ongedwongen kennis te laten maken met geloven en de kerkelijke gemeente. Contactpersoon is Mascha Hoogstede, tel. 06-53253717.
De dienst begint om 15.30 uur.

Meer berichten